Evenimentele speciale din viața noastră sunt ocazia perfectă pentru a ne lăsa răsfățați după pofta inimii. Pentru astfel de evenimente unice sau foarte rare precum petrecerile de nuntă sau botez gândim parcă mai mult cu sufletul și alegem să ne oferim bucurii cu ceva mai multă dare de mână. Și este foarte bine să fie așa, pentru că, în definitiv, bogăția noastră se rezumă la trăiri și experiențe desăvârșite, alături de oamenii cei mai dragi sufletelor noastre.
Așadar, o dată sau de două-trei ori în viață, la zile festive, merităm să ne oferim ceva, pentru simplul fapt că ne place. În cazul evenimentelor, elemente ce par să nu fie esențiale devin plăceri de care pur și simplu vrei să te bucuri. Da, vorbim despre acele decoruri speciale ce transformă petrecerile în evenimente ceva mai ieșite din tipare.

Arcadele și decorurile pentru ceremonii
Arcadele pot însoți decorurile pentru ceremoniile de nuntă sau botez mai neconvenționale, în aer liber, sau pot constitui elemente de sine stătătoare, ideale pentru a realiza decoruri absolut deosebite, ce-și vor găsi cu ușurință un loc de seamă în orice salon de evenimente. Fie că vorbim despre arcade cu ghirlande curgătoare sau accesorizate cu tiul, lumini, cristale sau flori, aceste decoruri speciale vor da un farmec aparte evenimentului și vor constitui un element memorabil, adorat de invitați.

Photo corner-ul
La un eveniment atât de special cum este o nuntă sau un botez, photo corner-ul este elementul decorativ cel mai căutat de către invitați. Și este firesc să fie așa, căci photo corner-ul este colțul magic ce împarte amintiri tuturor celor care îl vizitează. Se poate integra cu ușurință în orice tematică, atât de nuntă, cât și de botez și va surprinde, cu siguranță, multe momente pline de emoții dintre cele mai frumoase.

Leagănul cu flori
Cine ar fi crezut că un accesoriu atât de ștrengăresc se poate transforma într-un element atât de rafinat? Ei bine, iată că se poate, iar aerul pe care un leagăn îl conferă unui decor de nuntă este cât de poate de romantic și sofisticat. Nimic nu egalează compatibilitatea dintre lemnul brut și ghirlandele verzi, presărate cu flori în culori pastel, ce îmbracă acest element atât de simplu și firesc. Este cadrul perfect pentru o ședință foto romantică și decorul inedit ce va da un plus de personalitate petrecerii tale de nuntă. Își va găsi cu siguranță locul și la o petrecere de botez, adaptat desigur unei tematici specifice. Este acel element fin, ce poate scoate din anonimat orice eveniment.

Sperăm ca aceste 3 elemente inedite să îți sporească apetitul pentru răsfăț în ziua ta cea mare sau la botezul micuțului tău. Pentru că este important să îți reamintești că meriți să trăiesti tot ce îți aduce fericire și să guști viața din plin.