Viața noastră toată e culoare, în nuanțe vii, stridente, apăsătoare sau uneori reconfortant de calde, discrete, luminoase ori pur și simplu încântătoare.
Viața noastră toată este un amalgam de momente fade, inexplicabile, previzibile sau dimpotrivă intense, favorabile, fericite sau incredibil de surprinzătoare.
Viața noastră toată este emoție pură, copleșitoare ori cât se poate de înălțătoare, divină sau vindecătoare.

Viața noastră toată este o mare…de emoții, momente și culoare.
Așa că nu este de mirare, că la evenimente ce se doresc încântătoare, blue navy este o nuanță la mare căutare.
Despre albastru se spune că ar fi culoarea preferată de majoritatea oamenilor, cu semnificații universale cât se poate de variate. În China, de exemplu, albastrul este culoarea imortalității, pentru francezi albastrul profund este reprezentativ pentru regalitate și aristocrație, iar miresele din Anglia poartă în mod tradițional „ceva albastru”, reprezentând fidelitatea.

Este, așadar, lesne de înțeles de ce albastrul este o culoare îndrăgită inclusiv atunci când vine vorba despre „colorarea” evenimentelor. Nuanța pe care am ales-o de această dată pentru a vă inspira în organizarea nunții este blue navy sau, pe românește, bleumarin. Dacă la prima vedere poate părea o culoare prea sobră, odată ce îți lași imaginația să se joace în voie cu elemente, detalii, tonuri și stiluri vei putea recunoaște rafinamentul adus la rang de superlativ.

Doar cerul azuriu e limita…așadar, generozitatea acestei culori poate fi limitată doar de lipsa imaginației. Iată câteva sugestii: blue navy este o nuanță ce adoră să fie îndulcită de un roz prăfuit, intensificată de tonuri burgundy sau completată elegant de accente aurii. Și evident, este o nuanță ce „umple” atât de firesc albul. Stilul în care vei alege să „jonglezi” cu această culoare poate fi încântător de cald, foarte îndrăzneț sau extrem de elegant, așadar este o nuanță ce se va potrivi multor tipologii de personalitate și implicit unei varietăți de tematici nupțiale. Nu în ultimul rând, va aduce o intensitate și o consistență aparte detaliilor sau decorurilor create. De la invitații scrise – cu litere stilizate, albe sau aurii – pe carton în nuanța mării ori decorul cu aer aristocrat ale meselor până la tinutele domnișoarelor de onoare sau aranjamentele florale, blue navy este culoarea care dă viață rafinamentului.

Noi adorăm blue navy, dar mai cu seamă culorile în general. Pentru că toate, fără excepție, se completează într-o armonie fără cusur cu albul pur. Așa că, indiferent care vă sunt colorile sufletelor ori ale evenimentului pe care îl celebrați, White Ballroom va fi pânza albă ce va desăvârși tabloul evenimentului vostru de poveste.