Bine, fie, poți să storci câteva…kilograme și pentru limonada servită într-un stand special amenajat, dacă visezi la o nuntă ceva mai ieșită din tipare. Indiferent, însă, cât de neconvențională sau clasică îți dorești petrecerea nunții din punct de vedere al stilului, o tematică ce are ca elemente centrale lămâile va fi una fresh și luminoasă, cu iz de voie bună și naturalețe. O tematică solară care s-ar potrivi de minune, zicem noi, unei nunți de sezon primăvară – vară. Pentru că, nu-i așa, anotimpurile calde sunt despre a te bucura de viață, cu un pahar generos de limonadă proaspătă în față.

Honey, you’re so sweet!
Pai desigur, dragostea îndulcește chiar și lămâile. Da, e drept, în viață, un strop de miere ajută întotdeauna … și limonada, dar și proaspeții însurăței. Așadar, iată o tematică de nuntă, ce parcă trezește chiar și apetitul pentru înțelepciune și sfaturi de urmat în viața de cuplu.

Galben, ca lămâia
Ce manieră mai potrivită de a începe viața în doi, dacă nu gustând cu poftă dintr-o porție sănătoasă de optimism, imaginație, originalitate și însuflețire, adică cam tot ce inspiră mai bun și mai frumos culoarea despre care se spune că ar fi cea mai veselă dintre toate?

Tonurile de galben luminos se pot regăsi în decorațiuni creative, într-un foto corner jucăuș, în aranjamente florale originale ori în cocarde sau ținutele lejere ale domnișoarelor de onoare. Și pentru că uneori pofta de viață vine mâncând, un candy bar cu sortimente de prăjituri pe bază de lămâie este un detaliu care va încânta nuntașii, de la mic, la mare. Ca să nu mai amintim cât de apetisant se va simți păstrăvul când se va trezi în farfuria, pardon, compania vedetei serii…să-l mănânci de drag, nu alta!

Lămâie acră, fă noaptea să nu mai treacă!
Când ești fericit, îți dorești ca acel moment să rămână cumva suspendat în timp, să mai poți gusta din el încă puțin. O nuntă ca un festin de culoare, bun gust și bucurie e o nuntă de care nu te mai saturi nici tu, nici invitații. Dar când dansul e în toi și pare că vrea să te stoarcă de energie, un popas binemeritat la candy-bar-ul cu delicii dulci – acrișoare sau la standul de limonadă îți poate da exact doza de prospețime de care ai nevoie să te mai bucuri încă multă vreme de frumosul eveniment.

Deci … câte kilograme să fie, de bălaie bucurie?