…sau 3 tematici de botez adorabile, pentru o petrecere dulce, veselă și colorată.
O tematică înseamnă mai mult decât un șablon. Pentru o petrecere înseamnă unicitate, personalizare și multă creativitate. Un concept care te va ajuta să spui povestea miracolului pe care îl trăiești într-un stil pe sufletul tău. Pe lângă cadrul minunat pe care îl crează, o tematică te va ajuta și să realizezi o unitate între toate elementele – de la decoruri speciale, aranjamente florale, aranjamentele meselor până la design-ul lumânării de botez sau ținute.

O tematică înseamnă poveste și pentru că este prima petrecere a celui mic, cu o însemnătate atât de puternică, povestea merită să fie scrisă frumos și păstrată, cu prețuire, în amintire.

Alfabetul începe cu A, de la animăluțe
O tematică ce inspiră viață, drăgălășenie, curaj și aventură. Sunt învățături prețioase pe care le primim de la ai noștri prieteni necuvântători și care-i vor inspira și pe cei mici și pe cei mari. Poți organiza o „Expediție în safari”, o „Aventură la zoo” sau pur și simplu o petrecere mai liniștită, alături de „Animalele de la fermă”. Indiferent de alegere, invitații vor fi purtați pe tărâmuri încântătoare, cu aventuri la tot pasul de care se vor bucura din plin în compania noilor lor prieteni.
Suntem convinși că entuziasmul va cunoaște cote maxime atunci când pauza de la aventură îi va purta pe invitați în jurul celor mai dulci recompense, animate cu chipuri de blănoși blânzi și arome poznașe. Așadar, animăluțele decorative vor crea un candy-bar însuflețit, vesel și colorat, numai bun de savurat.

un Basm!
Cine nu adoră poveștile cu prinți și prințese? Poți transforma petrecerea de botez a micuțului sau micuței tale într-un basm fermecător, pe care să ți-l amintești cu drag, peste ani. Poți recrea atmosfera de poveste a unui bal la palat, presărat cu eleganță și rafinament sau dimpotrivă, să le oferi invitaților șansa de a fi personaje principale într-o poveste fantastică, plină de aventuri și decoruri ieșite din comun. De la „Cenușăreasa”, „Micul Prinț” până la „Prințesa Sofia” sau „Alice în țara minunilor”, plaja tematicilor de poveste este una extrem de generoasă.

Culoare
Deseori, culorile vin doar să completeze tematicile pentru evenimente. Dar, fiind vorba despre un botez, poate că n-ar fi deloc de ignorat ca, în materie de concept, culoarea să fie vedeta petrecerii. Și astfel, indiferent de tonuri, nuanțe și combinații, culorile să fie prin ele însele simboluri ale optimismului, bucuriei sau poftei de viață. Căci, în definitiv, botezul este o celebrare a vieții, a unui nou început și a speranței.

Pentru creativitate e loc până la sfârșitul alfabetului și poate chiar dincolo de el. Îndrăzniți să explorați și să creionați povestea care vă reprezintă pe voi, dar mai ales pe cel mic! Pictați-o cu bucurie, gust, culoare și multă dragoste, căci toate tematicile de la aceste 4 elemente se nasc și cresc.