Este adevărat că viața nu este întotdeauna un basm și nici noi nu suntem toți prinți și prințese. Dar, dincolo de metafore, viața fiecăruia dintre noi și viața pe care alegem să o trăim împreună cu persoanele iubite este, în definitiv, o poveste.
Și da, uneori prințesa nu găsește prea repede cheia ce o poate elibera din turn, iar prințul este poate uneori depășit de tehnologie și nu reușește să introducă coordonatele corecte în sistemul de navigație chiar de la prima încercare; sau, poate că fiecare dintre ei întâmpină în drumul spre fericire un căpcăun sau un bolovan ce-i întârzie întâlnirea cu destinul, pe considerente medicale; nu de alta, dar, în cădere, pentru o clipă, poate îi stă inima în loc….
În fine, nici nu mai contează, important este că ei se găsesc și se căsătoresc.

În poveștile copilăriei noastre, despre ce se întâmplă între regăsirea celor doi și clasicul „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” nu aflăm niciodată mai nimic. Poate pentru că acea parte a poveștii nu-i mai aparține autorului, ci protagoniștilor. Dar, suntem asigurați din descrierea deznodământului că cei doi și-au scris propria poveste frumos. În schimb, putem, cam de fiecare dată, să „participăm” la ospățul organizat în cinstea îndrăgostiților, ce ține fără excepție trei zile și trei nopți.

Și-am încălecat pe-o șa și ne-am ivit și noi în povestea ta. În secolul vitezei, prinții și prințesele vremurilor noastre acordă doar o zi și o noapte fericitului eveniment, dar când atmosfera este una de basm, magia se păstrează pentru mult timp, chiar și în cazul poveștilor moderne. La White Ballroom, așadar, ne propunem să-ți transformăm nunta într-o poveste cu farmec și finețe, care să-ți rămână în amintire până la bătrânețe.

În ziua cu cele mai pure sentimente dintre toate, în noaptea cea mai WHITE în care poveștile devin realitate, la BALLROOM vei trăi momente minunate.

La White Ballroom, nunta ta, așa va să fie: un Basm, o simfonie de Alb și bucurie, ce se scrie într-un Loc ca o feerie, unde un el și o ea scriu trainic Legământ, în suflete, nu pe hârtie, într-un limbaj de iubire, ce se citește în chip Romantic în a mirilor privire și unde fiecare Oră de dăruire se transformă deodată în acel „a fost Odată …” al drumurilor ce încep firesc, cu Magie.

#PerfectBallroomforaBride&Groom
#WhiteFeelsJustRight