Pentru fiecare proaspăt tătic sau proaspătă mămică, micuțul ce tocmai a întregit printr-un miracol familia este un mic supererou, pentru că deține o putere extraordinară de a-i face să redescopere iubirea într-un chip nou, inocent și nemărginit. Pentru fiecare copil, părinții săi sunt primii supereroi ce reușesc prin forțe supraomenești să îi îndeplinească lui cele mai ascunse dorințe, să-l protejeze la tot pasul și să-i fie alături pe parcursul fiecărei noi aventuri din viața sa.
Este evident că supereroii sunt mai prezenți în viețile noastre decât am crede la prima vedere, pentru că dragostea ne învață că puterile sale sunt infinite altfel decât o fac supereroii din filmele adorate de copii. Așadar, într-o zi care celebrează dragostea prin cel mai miraculos rod al său, o petrecere de botez cu tematica „Supereroi” este o alegere mai mult decât inspirată.

Super decorațiuni

Ai nevoie de câteva detalii și atmosfera va deveni dintr-o dată super fantastică: baloane, pampoane, fețe de masă personalizate, meniuri și carduri de masă, machete sau plușuri pentru decorul mesei, bannere sau chiar pahare și farfurii, toate cu chipul supereroilor preferați. Atmosfera va fi una veselă, colorată și animată, așa cum este și firesc să fie prima petrecere a micuțului tău. Pe parcursul serii, ați putea chiar să animați petrecerea renunțând la ținutele elegante și surprinzându-vă invitații prin ținute haioase, atât voi, părinții, cât și micuțul proaspăt creștinat; de exemplu, puteți opta pentru tricouri asortate, cu simbolurile supereroilor îndrăgiți.

Super distracție
La orice petrecere de botez care se respectă, numărul copiilor prezenți este și el super numeros. Este important, așadar, să le acorzi o atenție aparte atunci când organizezi evenimentul. Lasă-le suficiente baloane prin salon dacă vrei să te bucuri macăr o oră de aranjamente și pune-le la dispoziție accesorii! Copiii vor adora, de exemplu, coifurile sau trompetele de petrecere cu supereroi. Câțiva animatori care să-i distreze cu jocuri interactive, picturi pe față sau figurine din baloane sunt o investiție ce-și va arăta curând utilitatea. Nu uita de un photo corner sau un photo booth în tematică! Toți invitații se vor bucura să ia acasă o „porție” de fantezie și supranatural.

Super gust
Că veni vorba de porții…să fie generoase, căci super gustoase vor fi cu siguranță! Dacă e botez, e imposibil să-ți lași invitații să scăpe din această super aventură neîndulciți. Pregătește-le un fruit & candy-bar colorat și vesel, decorat, firește, cu personajele preferate ale serii sau cu emblemele supereroilor îndrăgiți: un liliac pentru Batman, un S pentru Superman sau un paianjen pentru Spider-Man. Ne mai rămâne să gustăm și super tortul petrecerii și super distracția se apropie, cu pași mici de pitici, de final. Nu de alta, dar Moș Ene își cere și el dreptul la popularitate.

Suntem siguri că dacă alegeți un astfel de concept pentru prima petrecere din viața micuțului vostru, vă veți bucura, de la mic la mare, de un super botez. Pe cuvânt de super salon de evenimente!