Fiecare pereche de miri este unică; la fel este și povestea lor, cea pe care doresc să o împărtășească cu toți cei pe care-i aleg să le fie alături în ziua nunții. Pentru nunta ta, alege să îți spui povestea în felul tău, alege o tematică care să te reprezinte atât pe tine, cât și pe partenerul tău, o tematică care să vorbească despre personalitatea, stilul sau creativitatea voastră!
Doar cerul este limita, iar o tematică este cadrul perfect pentru a-ți exprima ideile în cel mai inspirat și felurit mod. Atunci când îți alegi tematica nunții te poți inspira din trendurile momentului, dar ziua voastră specială ar trebui să fie, mai mult decât orice, despre voi.
Un lucru este cert: alegerea unei tematici te va ajuta să iei mult mai ușor deciziile cu care te vei confrunta pe parcursul organizării nunții, pentru că toate detaliile – de la invitații și decoruri până la alegerea unei selecții de băuturi – se va baza pe tema aleasă, cea care va întregi într-o manieră minunată tabloul evenimentului tău de poveste.

Ghidul tău în 5 pași pentru alegerea tematicii perfecte a nunții

Ține cont de locație!
Am stabilit, primul pas spre a te bucura de nunta la care ai visat este alegerea unei teme. Dar care este primul pas spre alegerea tematicii potrivite? Ei bine, o coordonare perfectă între locație și tematică. Ideea de a avea o nuntă cu tematică rustică, de exemplu, nu se prea potrivește cu o locație pe plajă, așa-i? Așadar, un prim indiciu spre alegerea tematicii perfecte îl vei descoperi după ce alegi locația.

Alege o tematică de nuntă care să te reprezinte!
La nunta voastră, voi sunteți personajele principale. Așadar, primii pe care trebuie să-i mulțumiți sunteți voi. Dacă tu sau partenerul tău urâți frigul, este evident că o tematică din categoria „Winter wonderland” nu vi se potrivește. Căutați așadar elemente comune, care să reflecte preferințele amândurora!

Pinterest: locul unde se ascunde inspirația
Dacă duci lipsă de idei, stai fără griji, are internetul suficiente și ți le împărtășește bucuros. Aruncă o privire pe Pinterest, vei găsi sugestii vizuale nenumărate și idei inedite, care sigur te vor inspira. Salvează ce-ți place și începe să-ți conturezi povestea!

Cere păreri!
Apelează la resursele care îți sunt la îndemână, adică cere păreri familiei și prietenilor. Cu cât mai multe, cu atât mai bine! Nu știi niciodată de unde „sare” inspirația.

Alege o nuntă de sezon!
Fiecare anotimp are farmecul său, dar o nuntă cu tematica „Valurile mării” la început de noiembrie parcă n-are niciun farmec. Fă, deci, o alegere care să se potrivească anotimpului în care are loc nunta! Pentru o nuntă în lunile călduroase, de exemplu, poți opta pentru o temă ce abundă în culori calde, luminoase și detalii lejere.

O tematică bine aleasă garantează un eveniment rafinat, stilat, personalizat pe gusturile și sufletele voastre. Și nu uitați! Tematica aleasă e musai să se potrivească și bugetului. Alegeți înțelept, așadar, dar fiți suficient de înțelepți să alegeți și cu sufletul, nu doar cu buzunarul!